صفر تا صد دریافت ویزای نوآوری انگلستان در سال ۲۰۲۴(همراه با راهنمایی کاربردی برای اخذ ویزا)

 

تبدیل ویزای های دیگر مانند ویزای استارتاپ، کارآفرینی، سرمایه‌گذاری یا حتی روش‌هایی مانند Tier 1 Graduate Entrepreneur به ویزای نوآوری انگلیس

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که در مسیری مانند استارتاپ، کارآفرینی، سرمایه‌گذاری یا حتی روش‌هایی مانند Tier 1 (Graduate Entrepreneur) قدم گذاشته‌اید، و حالا به دنبال تغییر مسیر به ویزای نوآوری انگلستان هستید، اطلاعات ارائه شده در این بخش، چراغ راه شما خواهد بود.

برای این تغییر مسیر، نخستین قدم، کسب تاییدیه از یک نهاد تایید کننده مورد تایید اداره مهاجرت است. شما باید اثبات کنید که کسب‌وکارتان همچنان فعال، در حال تجارت و پایدار است؛ علاوه بر این، نام شما به عنوان مدیر یا عضو در Companies House ثبت شده باشد. از طرفی دیگر پیشرفت قابل توجهی نسبت به  طرح اولیه کسب‌وکارتان از آخرین تاییدیه دریافتی داشته اید و خود شما نقش فعالی در مدیریت و توسعه روزانه کسب‌وکارتان ایفا کرده اید. 

 

آیا به دنبال راه‌اندازی یک کسب‌وکار نوآورانه در انگلستان هستید؟ یا به دنبال دریافت اقامت انگلستان از طریق ایجاد یا توسعه کسب و کار شخصی خودتان می باشد؟ در واقعا ویزای نوآوری انگلستان یا به  اصطلاح عامیانه، ویزای ثبت اختراع انگلیس، دقیقاً  یکی از آن راههای دریافت اقامت انگلیس است که شما  به آن نیاز دارید. این برنامه برای کارآفرینان نوپا یا باتجربه‌ای طراحی شده است که می‌خواهند با ایده‌های تجاری ناب و دست‌نخورده، در بازار انگلستان جایگاهی برای خود دست و پا کنند. نکته جالب این ویزا این است که نیازی به داشتن سرمایه  اولیه خاصی برای سرمایه‌گذاری در کسب و کار پیشنهادی نیست؛ تنها کافی است که ایده کسب‌وکار شما نوآورانه، عملی و قابل گسترش باشد.

این نوع ویزا، که در آوریل 2023 معرفی شد، به جایگزینی برای ویزاهای نوآوری  innovator visa و استارتاپ Start-up visa قبلی تبدیل شد و با حذف شرط سرمایه‌گذاری حداقل 50,000 پوند و کاهش نیاز به تعامل با نهادهای تایید‌کننده، انعطاف بیشتری را برای متقاضیان فراهم کرد. علاوه بر اینها،  این ویزا به شما امکان اشتغال در بیزنس های دیگر و ایجاد چندین بیزینس شخصی مجزا را برای شما فراهم می کند. و پس از سه سال زندگی و کار در انگلستان، شما و خانواده‌تان فرصت کسب اقامت دائم را خواهید داشت، رویایی که برای بسیاری از کارآفرینان جهانی تبدیل به واقعیت شده است. با ویزای بنیانگذاران نوآور انگلستان (Innovator Founder Visa)، درب‌های جدیدی به سوی موفقیت و پیشرفت در عرصه بین‌المللی برای شما باز می‌شود. این فرصت را از دست ندهید و قدم در مسیر تحقق ایده‌های نوآورانه خود بگذارید.

ویزای نوآوری انگلستان برای چه کسانی مناسب است؟

آیا شما یک متخصص، کارآفرین، مخترع، یا پزشک با ایده‌ای نوآورانه هستید که می‌خواهید تفاوتی در بازار انگلستان ایجاد کنید؟ ویزای نوآوری انگلستان دقیقاً برای شما طراحی شده است. این ویزا، فرصتی طلایی برای کارآفرینان نوپا و با تجربه‌ای است که می‌خواهند کسب‌وکار جدید و نوآورانه‌ای را در این کشور راه‌اندازی کنند. 

این ویزا نیازی به سرمایه خاصی ندارد، تنها کافی است که ایده شما نوآورانه، قابل اجرا و قابل گسترش باشد. اگر به دنبال ایجاد تغییر واقعی در حوزه تخصصی خود هستید، ویزای بنیان‌گذاران نوآور انگلستان راه را برای شما هموار می‌کند. شما می‌توانید به تنهایی یا به عنوان بخشی از یک تیم کارآفرینی، این مسیر را طی کنید و از فرصت‌های بی‌شمار این ویزا بهره‌مند شوید.

ویزای بنیان‌گذار نوآور انگلستان برای چه کسانی مناسب نیست؟

آیا به دنبال مشارکت در یک کسب‌وکار موجود در انگلستان هستید یا قصد دارید در یک شرکتی که پیش‌تر راه‌اندازی شده سرمایه‌گذاری کنید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، شاید ویزای نوآوری انگلستان برای شما مناسب نباشد. این برنامه مخصوصاً برای افرادی طراحی شده که قصد دارند از صفر، ایده‌های ناب و کاملاً جدیدی را در بازار انگلستان معرفی کنند. افرادی که می‌خواهند یک شعبه از کسب‌وکار موجود خود را در انگلستان تاسیس کنند یا قبلاً یک کسب‌وکار را در این کشور راه‌اندازی کرده‌اند و مایل به تکرار این کار هستند، ممکن است بخواهند روی گزینه‌های دیگری مانند ویزای نیروی ماهر یا Skill worker تمرکز کنید.

بایدها و نبایدهای ویزای نوآوری انگلستان

با ویزای نوآوری انگلستان، فرصت‌های بی‌شماری پیش روی شما قرار دارد که می‌توانید از آن‌ها بهره‌مند شوید. این ویزا به شما امکان می‌دهد که:

  • علاوه بر پروژه نوآورانه اولیه‌تان، به راه‌اندازی یک یا چندین کسب‌وکار جدید دست بزنید و منبع درآمدی دیگری داشته باشید.
  • در کسب‌وکار خود فعالیت کنید، چه به عنوان مدیر یا چه به عنوان عضوی از هیئت مدیره، و نقش کلیدی در توسعه و رشد آن ایفا نمایید.
  • در نقش‌ یک متخصص و کارمند در دیگر کسب‌وکارها کار کنید، به ویژه در مشاغلی که در فهرست شغل‌های واجد شرایط کارگر ماهر قرار دارند یا نیازمند مدرک تحصیلی سطح 3 هستند، و مهارت‌ها و دانش خود را در عرصه‌های گوناگون به کار ببرید.
  • همسر و فرزندان زیر 18 سال خود را به عنوان “وابستگان” به انگلستان بیاورید و تجربه زندگی در بریتانیا را در کنار عزیزانتان داشته باشید.
  • به خارج از کشور سفر کنید و بدون نگرانی از بازگشت به بریتانیا لذت ببرید.

و مهم‌تر از همه، پس از سه سال زندگی موفقیت‌آمیز در بریتانیا و داشتن سایر شرایط لازم، می‌توانید برای اقامت دائم در این کشور اقدام نمایید و گام بزرگی برای آینده‌ای درخشان‌تر خود و خانوادتان بردارید. ویزای ثبت اختراع انگلستان نه تنها دروازه‌ای به سوی فرصت‌های جدید است، بلکه مسیری است که رویاهای شما را به واقعیت تبدیل می‌کند.

اما، همچون هر فرصتی، این ویزا نیز محدودیت‌هایی دارد که لازم است از آن‌ها آگاه باشید:

  • در حالی که ویزای نوآوری به شما اجازه می‌دهد تا در عرصه‌های تجاری نوآورانه فعالیت کنید، این ویزا امکان فعالیت حرفه‌ای در زمینه ورزشی را به شما نمی‌دهد. به عنوان مثال، شغل‌هایی نظیر مربیگری ورزشی خارج از حوزه این ویزا قرار دارند.
  • همچنین، این ویزا اجازه درخواست برای دریافت اکثر مزایا یا کمک‌های دولتی و بازنشستگی دولتی در بریتانیا را به شما نمی‌دهد.

این محدودیت‌ها به منظور تمرکز بر هدف اصلی ویزای نوآوری انگلستان که تشویق و حمایت از کارآفرینی و نوآوری در اقتصاد بریتانیا است، طراحی شده‌اند.

تمامی شرایط لازم برای دریافت ویزای بنیانگذاران نوآور انگلستان (Innovator Founder Visa)

 

 
شرایط دریافت ویزای نوآوری انگلستان در یک نگاه
شرایط دریافت ویزای نوآوری انگلستان در یک نگاه

1.شرایط عمومی

برای اینکه مطمئن شوید این ویزا مناسب شماست، نیاز است که شرایط زیر را در نظر بگیرید:

  • سن: شما باید حداقل ۱۸ سال سن داشته باشید.
  • وضعیت ویزای قبلی: هیچ‌یک از درخواست‌های قبلی ویزای عمومی شما (مانند ویزای توریستی یا تجاری) نباید توسط هوم آفیس رد شده باشد.
  • سلامتی: در صورت نیاز، ممکن است که هوم آفیس از شما بخواد تا گواهی معتبر آزمایش سل ارائه دهید.
  • توانایی مالی:
    • حدوداً ۱۲۷۰ پوند در حساب شخصی خود برای تامین معاش در انگلستان باید به صورت تمکن مالی نشان دهید.
    •  و به ازای همراهی همسر، ۲۸۵ پوند اضافی.
    •  و برای فرزند اول، ۳۱۵ پوند و برای هر فرزند دیگر، ۲۰۰ پوند اضافی.
  • سرمایه‌گذاری در کسب‌وکار: نیازی به اثبات مقدار مشخصی از سرمایه برای سرمایه‌گذاری نیست. اما، شما باید ثابت کنید که منابع مالی لازم و کافی را برای راه‌اندازی و ثبت شرکت خود در بریتانیا را دارید که این مبلغ با توجه به ماهیت طرح و کسب کار ارائه شده متفاوت می باشد.

2.شرایط مدرک زبان و مدارک تحصیلی

برای متقاضیان ویزای بنیان‌گذار نوآور انگلستان، تسلط بر زبان انگلیسی نه تنها نشان‌دهنده دانش زبانی است بلکه پلی است برای ارتباط موثر و موفقیت در انگلستان. شما باید توانایی خود را در هر چهار مهارت زبانی: خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن، طبق استاندارد مرجع آموزش زبان اروپا (CEFR) در سطح B2 اثبات کنید.

شما می‌توانید این توانایی زبانی را از طریق یکی از روش‌های زیر نشان دهید:

  • اخذ مدرک زبان  آیلتس UKVI: اخذ  حداقل نمره ۵.۵ در هر یک از مهارت‌های خواندن، نوشتن، شنیدن و صحبت کردن این آزمون که در ایران نیز به صورت مجزا توسط موسسات مورد تایید وزارت کشور انگلیش هوم آفیس برگزار می شود.
  • مدارک تحصیلی:  در صورت داشتن مدرک GCSE یا A Level با حداقل نمره ۴ یا ۵، نیز می توانید تسلط خود به زبان انگلیسی را اثبات نمایید و نیازی به اخذ مدرک آیلتس UKVI نیست.
  • مدرک دانشگاهی: اگر مدرک تحصیلی دانشگاهی شما در مقاطع لیسانس یا کارشناسی ارشد  به زبان انگلیسی ارائه شده است، با ارائه تاییدیه از سازمان NARIC برای معادل‌سازی آن، می‌توانید تسلط خود بر زبان انگلیسی را اثبات کنید و باز نیازی به اخذ مدرک زبان آیلتس UKVI نیست.

3.شرایط دریافت نامه تاییدیه از نهادهای تایید کننده ایده یا طرح کسب و کار برای ویزای نوآوری انگلستان

در دریافت ویزای نوآوری انگلستان، یکی از اصلی‌ترین قدم‌ها ارائه نامه تاییدیه از یک نهاد تایید کننده است. این نهادها، که توسط اداره مهاجرت بریتانیا تأیید شده‌اند، طرح کسب‌وکار یا همان بیزینس پلن شما را مورد ارزیابی قرار می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند که تمامی استانداردهای لازم رعایت شده است و شما صلاحیت دریافت این ویزا را دارید. در ادامه، به صورت شفاف و دقیق به شرایط و مواردی که یک نهاد تایید کننده در ارزیابی طرح کسب‌وکار متقاضیان ویزای نوآوری انگلستان در نظر می‌گیرد، می‌پردازیم:

فاکتور های اساسی برای تایید طرح کسب و کار توسط نهاد های تایید کننده ویزای نوآوری انگلستان
فاکتور های اساسی برای تایید طرح کسب و کار توسط نهاد های تایید کننده ویزای نوآوری انگلستان
  • شرایط لازم برای بیزینس پلن (business plan)یا همان طرح و کسب کار شما

  • طرح کسب‌وکار شما نوآورانه و خودتان به طور کامل آن را تولید کرده باشید یا سهم قابل توجهی در ایجاد ایده‌های آن داشته باشید.
  • نشان دهید که در فعالیت های روزانه این طرح کسب‌وکار نقش فعالی دارید و بعد از اجرایی کردن ایده کسب کارتان در انگلستان نیز نقش کلیدی را ایفا خواهید نمود.
  • تأیید کنید که حداقل دو جلسه ارتباطی با نهاد تایید کننده  در طول مدت اقامت سه ساله تان در انگلیس در بازه زمانی ۱۲ ماه و ۲۴ ماه برگزار خواهید کرد.
  • شما به عنوان بنیان‌گذار اصلی یا یکی از عضوهای کلیدی تیم بنیان‌گذار طرح کسب و کار خودتان هستید. و از طرفی از دید نهاد تایید کننده شما فرد مناسبی برای دریافت نامه تاییدیه هستید و نگرانی از منبع سرمایه‌گذاری شده توسط شما در کسب‌وکارتان وجود ندارد( مواردی مانند پول شویی و …).

و در این مرحله تایید و بررسی بیزینس پلن ارائه شده توسط شما،  نهاد تایید کننده موارد زیر را در نظر می‌گیرد:

  • چگونگی رسیدن شما به این ایده کسب‌وکار و و مهارت ها و تجربیات شما در رشد و توسعه این این بیزینس پلن.
  • اینکه آیا شما تنها یک سرمایه‌گذار منفعل هستید یا خیر؟  و دیگر اعضا تیم استارت آپی ،  از شما در مسیر ویزای بنیان‌گذار نوآورانگلیس صرفاً به منظور تسهیل سرمایه‌گذاری در استارت آپ خود استفاده نکرده اند.
فاکتور های اساسی برای تایید و بررسی بیزنس پلن های ارائه شده شما
فاکتور های اساسی برای تایید و بررسی بیزنس پلن های ارائه شده شما
  • شرایط نوآورانه بودن، توجهه اقتصادی داشتن،  و مقیاس پذیری طرح کسب و کار پیشنهادی شما

برای دریافت نامه تایید از یک نهاد تایید کننده برای ویزای نوآوری انگلستان، کسب‌وکار شما باید نوآورانه، قابل اجرا و قابل توسعه باشد. این سه ویژگی، کلید موفقیت شما در بازارهای داخلی و بین‌المللی خواهند بود. در ادامه، به نکات کلیدی که باید در طرح کسب‌وکار شما لحاظ شوند، اشاره می‌کنیم:

  • 1.نوآوری (Innovation)

    : طرح کسب‌وکار شما باید اصیل و قادر به برآورده کردن نیازهای جدید یا موجود بازار  انگلستان باشد و یک مزیت رقابتی بسیار خوبی نسبت به رقبا داشته باشد. از طرفی این طرح کسب و کار باید برای اولین بار در انگلستان به اجرا در آید.

هنگامی که نهاد تایید کننده در حال بررسی است که آیا کسب‌وکار شما «نوآورانه» است، نکات زیر را مد نظر قرار خواهد داد:

  • پیشنهاد فروش منحصر به فرد USP:آیا کسب‌وکار شما دارای ویژگی یا ارزش پیشنهادی منحصر به فردی است که آن را از رقبا متمایز می‌کند؟ این نشان‌دهنده توانایی شما برای ارائه راه‌حل‌های جدید و خلاقانه است.
  • قابلیت تکرار: آیا تولید یا ارائه کسب‌وکار شما به راحتی قابل تکرار است؟ نهاد تایید کننده به دنبال اطمینان از این است که کسب‌وکار شما به آسانی قابل کپی‌برداری نباشد، نشان دهنده ارزش ویژه و نوآوری‌های درونی طرح پیشنهادی شما می باشد.
  • کلید نوآوری: آیا نوآوری عنصر کلیدی در کسب‌وکار شما است؟ این نهاد به دنبال اطمینان از این است که نوآوری در هسته اصلی فعالیت‌های شما قرار دارد و بخشی جدایی‌ناپذیر از استراتژی کلی شما است.
  • انجام نوآوری درون کسب‌وکار: شما باید نوآوری‌های کسب‌وکار خود را به طور مستقیم انجام دهید. نمی‌توانید عنصر نوآورانه را به بیرون از کسب‌وکار واگذار کنید. این امر نشان‌دهنده تعهد شما به ایجاد و حفظ نوآوری درون سازمانی است.
  • توجیه اقتصادی (Viability):

     طرح کسب‌وکارتان باید بر اساس منابع موجود واقع‌بینانه و قابل دستیابی باشد. شما باید مهارت‌ها، دانش، تجربه و آگاهی بازار لازم را برای اداره موفق کسب‌وکارخود داشته باشید.

زمانی که نهاد تایید کننده در حال تصمیم‌گیری است که آیا کسب‌وکار شما «قابل اجرا» است، موارد زیر را در نظر می‌گیرد:

  • داشتن سرمایه کافی: آیا شما بودجه لازم برای راه‌اندازی و ادامه فعالیت کسب‌وکار خود را دارید؟ این اولین سنجش برای تعیین امکان عملیاتی کردن طرح کسب‌وکار شما است.
  • مدارک مالی پشتیبان: آیا شواهد و مدارکی دارید که پیش‌بینی‌های مالی شما را تایید کنند؟ نهاد تایید کننده به دنبال اطمینان از این است که برآوردهای شما بر پایه واقعیت و داده‌های معتبر استوار هستند.
  • تقاضا برای کسب‌وکار: آیا بازاری برای محصول یا خدمت شما وجود دارد؟ این بخش از ارزیابی به تعیین این که آیا کسب‌وکار شما پاسخگوی نیاز مشتریان است و توانایی جذب مخاطب را دارد یا خیر، می‌پردازد
  • قابلیت رشد (Scalability):

    باید شواهدی از برنامه‌ریزی ساختاریافته  و پتانسیل ایجاد شغل و رشد در بازارهای ملی و بین‌المللی وجود داشته باشد.

هنگامی که نهاد تایید کننده در حال بررسی است که آیا کسب‌وکار شما «قابل توسعه» است، به دو عامل کلیدی توجه می‌کند:

  • پتانسیل رشد کسب‌وکار: آیا کسب‌وکار شما پتانسیل لازم برای رشد و گسترش را دارد؟ این ارزیابی به تعیین میزان امکان گسترش کسب‌وکار در بازارهای موجود و جدید کمک می‌کند. نهاد تایید کننده به دنبال شناسایی ظرفیت‌های بالقوه کسب‌وکار شما برای رشد است، که نشان‌دهنده امکان توسعه پایدار در آینده باشد.
  • پتانسیل اشتغال زایی: آیا کسب کار شما توانایی ایجاد چندین شغل را دارد؟ این ارزیابی به تعیین میزان پتانسیل بیزینس پیشنهادی شما در جهت اینکه ایا امکان اشتغال زایی از طریق این بیزینس در انگلستان وجود دارد یا نه می پردازد.
  • تحقیقات دقیق بر روی پیش‌بینی‌ها: آیا شما به طور دقیق و منطقی بر روی پیش‌بینی‌های خود تحقیق کرده‌اید؟ نهاد تایید کننده می‌خواهد مطمئن شود که برآوردهای شما بر پایه تحلیل دقیق بازار و شناخت عمیق از مخاطبان هدف شما استوار است. این بخش از ارزیابی، به ارزیابی عمق بینش شما به بازار و توانایی شما برای برنامه‌ریزی موثر برای رشد کسب‌وکارتان می‌پردازد.
فاکتور های فردی که برای تایید و بررسی بیزنس پلن ارائه شده شما مورد بررسی قرار می گیرند
فاکتور های فردی که برای تایید و بررسی بیزنس پلن ارائه شده شما مورد بررسی قرار می گیرند

لیست نهادهای مورد تایید هوم آفیس برای تاییده گرفتن جهت اخذ ویزای ثبت اختراع انگلیس

 

لیست نهادهای مورد تایید هوم آفیس برای تاییده گرفتن جهت اخذ ویزای ثبت اختراع انگلیس
لیست نهادهای مورد تایید هوم آفیس برای تاییده گرفتن جهت اخذ ویزای ثبت اختراع انگلیس

در فرآیند درخواست ویزای بنیان‌گذار نوآوری (Innovation Founder Visa)، اخذ تاییدیه از یک نهاد تایید کننده از اهمیت بالایی برخوردار است. در اینجا به معرفی  چهار نهاد تایید کننده‌ای که توسط اداره مهاجرت بریتانیا مورد تایید قرار گرفته‌اند، می‌پردازیم:

Envestors Limited: یک شرکت خصوصی که در زمینه اتصال سرمایه‌گذاران با استارت‌آپ‌ها و کسب‌وکارهای نوپا فعالیت دارد. Envestors به کارآفرینان کمک می‌کند تا با یافتن سرمایه‌گذاران مناسب، مسیر رشد و توسعه کسب‌وکار خود را هموار کنند.

UK Endorsing Services (UKES): با بیش از 75 سال سابقه، UKES به تعداد زیادی از کسب‌وکارهای جدید و در حال رشد کمک کرده و بیش از 25,000 شغل جدید در انگلستان ایجاد کرده است. این موسسه به کارآفرینان کمک می‌کند تا با ارائه طرح‌های کسب‌وکار نوآورانه، به موفقیت دست یابند.

Innovator International: این نهاد به شرکت‌های نوآور در زمینه‌های مختلف پشتیبانی ارائه می‌دهد تا به اهداف رشد خود دست یابند. Innovator International با ارائه برنامه‌های مختلف، به کارآفرینان داخل انگلستان کمک می‌کند تا کسب‌وکارهای موفق و پایداری بسازند.

The Global Entrepreneurs Programme (GEP): این برنامه دولتی، ویژه کارآفرینان فعال در حوزه فناوری با قابلیت جابه‌جایی بین‌المللی طراحی شده و تنها برای بنیان‌گذارانی که قبلاً به شرکت در برنامه آنها دعوت شده‌اند، تاییدیه صادر می‌کند. GEP به کارآفرینان کمک می‌کند تا کسب‌وکارهای خود را در انگلستان و به صورت بین‌المللی گسترش دهند.

تغییر ویزای های دیگر به ویزای بنیان‌گذار نوآور در انگلستان

طبق قوانین موجود در وب سایت هوم آفیس افرادی که هم‌اکنون در انگلستان حضور دارند و دارای یک نوع ویزای بلند مدت(دانشجویی بلند مدت، کاری، ثبت شرکت، ویزای سرمایه گذاری و غیره) هستند، فرصتی منحصربه‌فرد برای تغییر مسیر حرفه‌ای خود دارند. شما می‌توانید با برآورده کردن تمام شرایط لازم، ویزای کنونی خود را به مسیر ویزای نوآوران گلستان تغییر یا اصطلاحا سوئیچ کنید و آغازگر فصل جدیدی از فعالیت‌های نوآورانه خود در انگلستان باشید.

توجه داشته باشید که این فرصت شامل افرادی نمی‌شود که ویزاهای کوتاه مدتی مثل ویزای بازدید از خویشاوندان، دانشجویی کوتاه‌مدت، ویزای همراه به عنوان والدین  کودک در حال تحصیل در انگلیس، کارگر فصلی، کارگر خانگی در خانه‌ای خصوصی دارند یا کسانی که وضعیتی خارج از چارچوب قوانین مهاجرتی دارند.

جدول امتیازبندی برای ویزای بنیان‌گذار نوآور به چه شکل می باشد؟

برای اخذ ویزای بنیان‌گذار نوآور، نیاز است که متقاضی در مجموع ۷۰ امتیاز کامل را کسب کند. این امتیازات از چهار معیار اصلی تشکیل شده‌اند که شامل نوآوری، عدم راه‌اندازی پیشین کسب‌وکار در انگلیس، دانش زبان انگلیسی و تمکن مالی می‌شود.

معیارامتیاز
بیزنس‌تان نوآورانه، سودده و قابل‌رشد است (همان سه شرط اصلی طرح‌ تجاری)۲۵ امتیاز
قبلاً در انگلیس بیزینس با سبک و نوع بیزینس پیشنهادی شما راه‌اندازی نشده است.۲۵ امتیاز
سطح زبان انگلیسی شما حداقل در سطح B2 یا همان معادل آیلتس UKVI با نمره ۵.۵ می باشد.۱۰ امتیاز
تمکن مالی لازم را دارید۱۰ امتیاز
جمع۷۰ امتیاز
  • نوآوری، سوددهی و قابلیت رشد: این بخش مهم‌ترین جزء ارزیابی است و نشان‌دهنده ضرورت داشتن یک ایده کسب‌وکار قوی و پایدار است که پتانسیل رشد در بازار انگلستان را داشته باشد.
  • تجربه کاری در انگلیس: این معیار تضمین می‌کند که متقاضیان جدید، فرصت پیاده‌سازی ایده‌های تازه و نوآورانه را در انگلستان داشته باشند.
  • مهارت زبانی: دانش زبان انگلیسی به سطح B2، قدرت ارتباط و همکاری موثر با مشتریان، شرکای کاری و سایر ذینفعان را فراهم می‌آورد.
  • تمکن مالی: این معیار به نهادهای تایید کننده اطمینان می‌دهد که متقاضیان قادر به پشتیبانی مالی از کسب‌وکار و زندگی خود در انگلستان هستند
جدول امتیازبندی برای ویزای بنیان‌گذار نوآور
جدول امتیازبندی برای ویزای بنیان‌گذار نوآور

تمامی هزینه های مورد نیاز برای دریافت ویزای نوآوری انگلستان 

در زیر جدول کاملی از هزینه‌های مورد نیاز برای اقدام به دریافت ویزای نوآوری انگلستان (Innovator Founder Visa) آورده شده است

موردهزینه اقدام از داخل انگلستان (برای تمدید یا تبدیل)هزینه اقدام از خارج از انگلستان
هزینه اپلیکیشن ویزا به ازای هر نفر۱,۴۹۶ پوند۱,۱۹۱ پوند
تمکن مالی مورد نیاز برای نفر اصلی (۲۸ روز قبل از تاریخ سفارت)۱,۲۷۰ پوند۱,۲۷۰ پوند
هزینه بیمه خدمات درمانی (IHS به ازای هر نفر هر برای سه سال)
  • ۳۱۰۵پوند با ازای افراد بالا ۱۸ سال
  • ۲۳۲۸ پون به ازای افراد زیر ۱۸ سال
  • ۳۱۰۵پوند با ازای افراد بالا ۱۸ سال
  • ۲۳۲۸ پون به ازای افراد زیر ۱۸ سال
تمکن مالی مورد نیاز برای همسر (۲۸ روز قبل از تاریخ سفارت)۲۸۵ پوند۲۸۵ پوند
تمکن مالی مورد نیاز برای فرزند اول (۲۸ روز قبل از تاریخ سفارت)۳۱۵ پوند۳۱۵ پوند
تمکن مالی مورد نیاز برای فرزند دوم به بعد (۲۸ روز قبل از تاریخ سفارت)۲۰۰ پوند۲۰۰ پوند
هزینه خدمات بررسی بیزینس پلن شما توسط یکی از نهادهای تایید کننده۱,۰۰۰ پوند۱,۰۰۰ پوند

توجه داشته باشید که این هزینه‌ها ممکن است با  توجه به اینکه ممکن است قوانین و مقررات دولت انگلستان به‌روز شوند، بنابراین پیش از اقدام برای اقامت نوآفرینی انگلیس حتما اطلاعات به‌روزرسانی‌های شده را از سایت اداره مهاجرت بریتانیا چک کنید.

شرایط و قوانین حاکم برای تمدید ویزای نوآوری انگلیس

در صورت تایید ویزای بنیان‌گذار نوآور شما، به شما تا سه سال اجازه اقامت در انگلستان داده می‌شود تا بتوانید کسب‌وکار مورد نظرتان را راه‌اندازی کنید. در پایان این دوره سه ساله، شما این امکان را خواهید داشت که برای تمدید ویزا، در صورت تمایل به ادامه اقامت سه ساله مجدد، اقدام کنید. جالب است بدانید که هیچ محدودیتی برای تعداد دفعات تمدید ویزا وجود ندارد.

تمدید ویزای بنیان‌گذار نوآور بدون هیچ مشکلی انجام می‌شود به شرطی که:

  • قبل از انقضای ویزای فعلی‌تان برای تمدید ویزای جدید اقدام کنید.
  • کسب کار شما دوباره توسط همان نهاد تایید کننده مورد ارزیابی مجدد قرار گرفته و شما نسبت به بیزینس پلن اولیه که ارایه کرده اید رشد قابل قبول کرده اید در طول سه سال گذشته. به بیان دیگر بیشتر اهداف تعیین شده در طرح اولیه کسب کارتان را برآورده کرده اید.
  • همچنان در حال اداره کسب‌وکارتان در انگلستان باشید، یا برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار جدید داشته باشید.

برای اقدام به تمدید ویزای بنیان‌گذار نوآور، شما باید:

  • فرم درخواست آنلاین را تکمیل کنید.
  • مدارک هویتی خود را (همانطور که هنگام درخواست برای ویزای جدید توضیح داده شده) ارائه دهید.
  • هزینه درخواست آنلاین به مبلغ ۱,۴۸۶ پوند را پرداخت کنید.
  • هرگونه مدرکی را که اداره مهاجرت درخواست می‌کند، ارائه دهید (فهرست این مدارک هنگام اقدام به شما داده می‌شود).

بررسی درخواست‌های تمدید ویزای بنیان‌گذار نوآور معمولاً حدود ۸ هفته زمان می‌برد؛ با این حال، شما می‌توانید تا زمانی که تصمیم نهایی از سوی اداره مهاجرت اعلام می‌شود، به فعالیت کسب‌وکارتان ادامه دهید.

شرایط و قوانین حاکم برای تبدیل ویزای نوآوری به اقامت دائم انگلستان یا همان Indefinite Leave to Remain)ILR

 

در قلب هر متقاضی که به دنبال آغاز ماجراجویی‌های نوآورانه در انگلستان است، رویایی نهفته است: تبدیل فرصت به یک آینده پایدار و دائمی در این کشور. ویزای نوآوری انگلستان (Innovator Visa)، بستری است که این رویا را به واقعیت تبدیل می‌کند، و در اینجا، قصد داریم راهنمایی دقیقی ارائه دهیم تا نشان دهیم چگونه می‌توانید از این فرصت استثنایی به بهترین شکل استفاده کنید.

گام اول: ارزیابی موفقیت‌های کسب‌وکار راه اندازی شده در انگلیس.

برای اخذ اقامت دائم به عنوان بنیان‌گذار نوآور، نخست باید نشان دهید که کسب‌وکار شما بر اساس طرح کسب‌وکار اولیه‌ای که منجر به دریافت تاییدیه شده بود دستاوردهای قابل توجهی کسب کرده است.  از طرفی کسب‌وکار شما فعال می باشد و در بیزنس شما در حال تجارت و پایدار برای حداقل ۱۲ ماه آینده می باشد. علاوه بر همه اینها شرکت شما در Companies House  انگلستان ثبت شده و شما سمت مدیر عاملی یا یکی از اعضا هیئت مدیر این شرکت را دارید.

گام دوم: نشان دادن اینکه بینزس یا طرح پیشنهادی اولیه شما بعد  از سه سال شرایط معیار های نوآوری، توجیه اقتصادی داشتن، و مقیاس پذیری را رد کرده است

برای واجد شرایط بودن برای دریافت ILR  استارت آپ راه اندازی شده شما باید حداقل دو معیار زیر به ازای هر متقاضی اقامت دائم انگلیس را برآورده کند:

موفقیت در جذب سرمایه: شما باید حداقل ۵۰,۰۰۰پوند در کسب و کار خود سرمایه گذاری کرده و فعالانه از آن استفاده کنید. این نشان دهنده تعهد مالی و تخصیص منابع به ایده کسب و کار شما است.

موفق در افزایش تعداد مشتریان : شما باید تعداد مشتریان خود را در طول سه سال گذشته دو برابر کرده و از میانگین تعداد مشتریان برای کسب و کارهای مشابه بریتانیایی فراتر بروید. برای مثال , اگر با ۱۰۰مشتری شروع کنید , باید حداقل ۲۰۰ مشتری داشته باشید.

موفق در ایجاد شغل: کسب کار شما باید حداقل ۵موقعیت شغلی تمام وقت با حداقل حقوق پرداختی ۲۵هزار پوند سالانه برای شهروندان انگلیسی )افرادی که به طور دائم در بریتانیا ساکن هستند و محدودیت مهاجرتی برای مدت اقامت آنها وجود ندارد( ایجاد کرده باشد. یا کسب کار شما با موفقیت حداقل ۱۰شغل تمام وقت برای کارگران مقیم ایجاد کرده است ) ” کارگران مقیم ” افرادی هستند که از نظر قانونی در انگلستان زندگی میکنند و بدون توجه به اینکه اقامت موقت یا دائم دارند اجازه کار قانونی دارند.در این صورت نیاز به پرداخت حداقل حقوق پایه نمی باشد. با برقرار کردن یکی از شروط ایجاد شغل ذکر شده شما نشان میدهید که کسب و کار شما تاثیر مثبتی بر بازار کار بریتانیا ایجاد کرده است.

 فعال بودن در بحث تحقیق و توسعه محصولات نوآورانه: شرکت شما باید نشان دهد که مشارکت مستقیم در فعالیت هایی مانند توسعه محصولات جدید یا بهبود محصولات موجود را در طول سه سال گذشته داشته است. برای مثال , شما به طور مستقیم یک ابزار فناوری جدید اختراع کرده اید یا باعث افزایش کارایی یک محصول موجود شده اید. با نشان دادن چنین فعالیت ها شما نشان می دهید که در نوآوری و شکوفایی اقتصاد و دانش بریتانیا مشارکت داشته اید.

موفق در کسب درآمد: کسب و کار شما باید مقدار قابل توجهی درآمد با توجه به فعالیت خود در بریتانیا در طول سه سال فعالیت خود به دست آورده باشد. به عنوان مثال،کسب یک میلیون پوند در طول سال  آخر فعالیت، یا کسب ۵۰۰هزار پوند که حداقل ۱۰۰هزار پوند آن از طریق فروش بین المللی حاصل شده باشد.

گام سوم: اثبات تعهد و مدیریت

در این گام با نشان دادن تعهد خود به کسب‌وکار، لازم است که نشان دهید که  در جلساتی که با نهاد تایید کننده برای پیشبرد بیزینس پلن خود داشته بودید به طور منظم شرکت کرده و نقش کلیدی و فعالی در مدیریت روزانه و توسعه کسب‌وکار داشته اید.

گام چهارم: شرایط زبان و زندگی در انگلستان

  • تعداد روز های اقامت در بریتانیا

شما نباید بیش از ۱۸۰روز در خارج از انگلستان در دوره ۱۲ماهه منتهی به درخواست ILR سپری کرده باشید. این شرط تضمین میکند که شما حضور و تعهد قوی به کسب و کار خود در بریتانیا دارید .

  • آشنایی کامل با فرهنگ و زبان بریتانیا

شما باید نشان دهید که از دانش کافی زبان انگلیسی برخوردار هستید که اثبات این قضیه از طریق آزمون های بین المللی زبان انگلیسی مانند آیلتس تافل و یا غیره امکان پذیر می باشد. از طرفی دیگر شما باید آزمون ” زندگی در بریتانیا ” Life in the UK بگذرانید که دانش شما از قوانین و مسائل مربوط به زندگی, فرهنگ و ارزشها موجود در بریتانیا را مورد ارزیابی قرار می دهد.

تبدیل ویزای های دیگر مانند ویزای استارتاپ، کارآفرینی، سرمایه‌گذاری یا حتی روش‌هایی مانند Tier 1 Graduate Entrepreneur به ویزای نوآوری انگلیس

اگر شما هم از جمله افرادی هستید که در مسیری مانند استارتاپ، کارآفرینی، سرمایه‌گذاری یا حتی روش‌هایی مانند Tier 1 (Graduate Entrepreneur) قدم گذاشته‌اید، و حالا به دنبال تغییر مسیر به ویزای نوآوری انگلستان هستید، اطلاعات ارائه شده در این بخش، چراغ راه شما خواهد بود.

برای این تغییر مسیر، نخستین قدم، کسب تاییدیه از یک نهاد تایید کننده مورد تایید اداره مهاجرت است. شما باید اثبات کنید که کسب‌وکارتان همچنان فعال، در حال تجارت و پایدار است؛ علاوه بر این، نام شما به عنوان مدیر یا عضو در Companies House ثبت شده باشد. از طرفی دیگر پیشرفت قابل توجهی نسبت به  طرح اولیه کسب‌وکارتان از آخرین تاییدیه دریافتی داشته اید و خود شما نقش فعالی در مدیریت و توسعه روزانه کسب‌وکارتان ایفا کرده اید. 

ثبت نام در خبر نامه بریتیشی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Need Help? Chat with us